PÁLYÁZATOK

evopro Témapályázat

evopro Témapályázat

Az evopro a magyar műszaki és informatikai kutatási tevékenysége részeként, a Társaságnál folyó kutatási tevékenységekhez kapcsolható, műszaki vagy informatikai tárgyú és nemzetközi színvonalú innovációk felkarolására és kutatási eredményeik gyakorlati megvalósításának elősegítésére írja ki a pályázatot.

Fontosabb információk

  • Előpályázat benyújtása: 2018. február 28.
  • Második forduló - pályázat: 2018. május 31.
  • A pályázati felhívásról és a pályamunka kidolgozásáról a Társaság Pályázati Irodája ad további írásbeli tájékoztatást az alábbi elérhetőségen: palyazat@evopro-group.com

Pályázat kiírása

Az evopro Holding Zrt. (székhely: 1116 Budapest, Cg. 01-10-047488) (a továbbiakban: evopro vagy Társaság) a Zipernovszky Tudományok és Művészetek Házát (1113 Budapest, Bartók Béla út 33.) üzemeltető Comenius Alapítvány (székhely: 9463 Sopronhorpács, Dózsa Gy. utca 16., Nyilvántartási szám: 08-01-0000575) támogatásával kétfordulós pályázati felhívást tesz közzé, már megkezdett és korai eredményeket is felmutatni képes műszaki tudományos kutatási tevékenységek támogatására. A pályázat első körben nyílt jellegű, míg a második fordulóban meghívásos.

Letölthető dokumentumok