Ifjú feltalálók és tudósjelöltek kerestetnek

2015.10.20
25. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny

Idén 25. alkalommal hirdette meg a Magyar Innovációs Szövetség az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az MTVA közreműködésével.

A pályázatra olyan 1995. október 1. és 2002. augusztus 31. között született fiatalok jelentkezését várják, akik még nem kezdték el felsőoktatási tanulmányaikat. Pályázni egyénileg vagy kétfős csapatba szerveződve lehet műszaki, természettudományi, környezetvédelmi, informatikai, valamint matematikai területről bármilyen innovatív alkotással, találmánnyal, kutató, fejlesztő vagy tudományos munka eredményével.

Nevezni 2015. november 26-ig lehet, a kidolgozandó vagy megoldandó feladat vázlatával, melynek elbírálásáról minden pályázó értesítést kap az év végéig. Pozitív elbírálás esetén a részletesen kidolgozott pályázatokat 2016. március 31-ig kell beküldeni.

Az ünnepélyes díjátadásra 2016 májusában, kétnapos kiállítás keretében kerül sor. A legjobb pályaművek 2016 szeptemberében is bemutatásra kerülnek a Kutatók Éjszakáján.

A részletes felhívás elérhető itt.

www.innovacio.hu

NI_partner_evopro_logo_web_black.jpgpartner_logo_1.gifpartner_logo_2.gifpartner_logo_3.gifpartner_logo_4.gifpartner_logo_5.gifpartner_logo_6.gifDUIHK-Logo_grey_120px.jpg