MINŐSÍTÉSEK

sample

Magyar Innovációs Nagydíj 2016 - kiemelt elismerés

Kiemelt elismerésben részesítette a Modulo elektromos buszt a XXV. Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága. A bizottság nem csak az innováció 2016-ban elért műszaki és gazdasági előnyöeit, hanem az eredetiségét, társadalmi hasznosságát és újszerűségét is értékelte. Az idei pályázat elismeréseit március 29-én adták át az Országházban.

sample

Az év haszongépjárműve 2016

A Camion Truck&Bus magazin idén 21. alkalommal meghirdetett pályázatán a Modulo 8 méteres elektromos busz lett Az Év Haszongépjárműve minibusz/midibusz kategóriában az olvasói szavazatok alapján. A díjátadó eseményre a Volán Egyesülés székházában került sor. A díjat Dékány Donát, az evopro Bus Kft. ügyvezető igazgatója vette át.

sample

Magyar Innovációs Nagydíj 2015

A Magyar Innovációs Alapítvány Kuratóriuma által felkért szakemberekből álló Bírálóbizottság döntése alapján az evopro mérnökei által tervezett dinamikus vasúti terhelésmérő és diagnosztikai rendszer érdemelte ki a XXIV. Innovációs Nagydíjat. Az eRDM rendszer az ország egész területén elérhető világszínvonalú fejlesztés eredménye, lehetővé teszi a fuvarozás menedzselését és a karbantartás-tervezést is, ráadásul jelentős többletbevételt, illetve többlet nyereséget eredményezett a fejlesztő és gyártó cégek részére.

sample

JEC Innovációs Díj 2016

A legnagyobb kompozit ipari szervezet, a JEC kategórianyertesként innovációs díjban részesíti a Modulo buszcsaládot az önhordó, moduláris felépítésű, teljes kompozit váz miatt, melyet a magyar evopro tervezett és az orosz NCC gyárt. A nyertes Modulo buszból a látogatók egy 8 méteres, tisztán elektromos hajtású járművet tekinthettek meg márciusban a JEC World Show kiállításon Párizsban, mely az iparág legtámogatottabb és legnagyobb seregszemléje, mintegy ötször akkora, mint bármely más, kompozit témában szervezett szakvásár.

sample

Gábor Dénes-díj 2015

Gábor Dénes-díjjal jutalmazták Mészáros Csaba villamosmérnököt, a nemzetközi szinten is elismert evopro csoport alapítóját és elnök-tulajdonosát. Mészáros Csaba elsősorban a magyar kutatás-fejlesztés munkahely teremtési illetve gyártó-termelő kapacitások kiépítésében végzett sikeres innovatív szervezői tevékenységéért és a számos országban sikeres evopro cégcsoport alapításáért kapta az elismerést, de az elektromos hajtású Modulo buszcsalád, a töltő infrastruktúra, és a vasúti diagnosztikai rendszer fejlesztésében tanúsított irányító munkájáért is jutalmazták.

sample

Minőség-Innováció 2015 - Nemzetközi forduló

Az Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottsága által meghirdetett Minőség-Innováció 2015 nemzetközi pályázat célja a vállalatok és szervezetek vevőorientált minőségfejlesztési tevékenységének elismerése és ösztönzése. A Modulo buszcsalád részt vett a pályázat nemzetközi fordulójában is, ahol kis- és középvállalkozások kategóriában megnyerte a Minőség-Innovációs fődíjat. Az Európai Minőségügyi Szervezet díjátadójának záró eseményére 2016 januárjában került sor Tallinban.

sample

Minőség-Innováció 2015 - Hazai forduló

Az evopro csoport több tagvállalata is elismerésben részesült a Minőség-Innováció 2015 nemzetközi pályázat hazai fordulóján. A pályázat célja a vállalatok és szervezetek vevőorientált minőségfejlesztési tevékenységének elismerése és ösztönzése. Első díjat nyert a kis- és középvállalkozói kategóriában a kompozit szerkezetű Modulo autóbuszcsalád. A Maform Kft. az újonnan bevezetett innovatív vállalat címet tudhatja magáénak mikrovállalkozás kategóriában, illetve design terméke, a paq fotel is elismerő oklevélben részesült. Kitüntetést kapott az evopro Innovation Kft. dinamikus vasúti síndiagnosztikai rendszere.

sample

Budapest Márka 2014

A Budapest Márka elismerést Budapest Főváros Önkormányzata Közgyűlése 2013-ban alapította azzal a céllal, hogy összegyűjtsék azokat az értékeket, és értékteremtő tevékenységeket a fővárosban, amelyek elviszik Budapest jó hírnevét az ország határain belül és túl. A Fővárosi Közgyűlés döntése alapján az Evopro Holding Zrt.-nek mint kiemelkedően teljesítő, nemzetközi szinten is elismert budapesti vállalkozásnak adták át a díjat. A díjátadó ünnepségen a MODULO buszcsalád soros hibrid hajtású prototípusa is bemutatásra került.

sample

Magyar Termék Nagydíj® 2014

Magyar Termék Nagydíj® Pályázat célja azon vállalkozások díjazása, amelyek termékei vagy szolgáltatásai kiváló minőségűek, előállításában kiemelt szerepet játszik az innováció, értékesítésükben pedig a munkahelyteremtés alapját is képező export tevékenység. Az evopro Innovation Kft. a dinamikus vasúti diagnosztikai rendszer (eRDM) létrehozásáért vehette át a díjat. A munkatársak kitartó munkájának köszönhetően az evopro innovációs fejlesztései közül az eRDM az egyike azon termékeknek, amelyek jelentős bevétellel járulnak hozzá a cégcsoport további sikereihez.