HÍREK

Magyarország legnevesebb irányítástechnikai és ipari automatizálási seregszemléjén a Magyarregula 2008-on az evopro is képviseltette magát. A Dél-Dunántúl legnagyobb villamos, építész és gépész témájú szakmai kiállításán, a kétnapos Pollack EXPO-n is felkeltette a látogatók figyelmét az evopro standja.

Magyarország legnevesebb irányítástechnikai és ipari automatizálási seregszemléje, a Magyarregula2008 négy napon át fogadta a nagyközönséget februárban. A SYMA rendezvénycsarnokban számos multinacionális vállalat mellett az evopro is képviseltette magát méretéhez és sikereihez méltó standdal. Az érdeklődőket a PCS7 alapú rendszerekről, a Drive Center működéséről és az evopro által forgalmazott új villamos tervező rendszer funkcióiról tájékoztattuk. Elek Sándor a rendezvényen ”Folyamatirányító rendszerek technológiájának korszerűsítése” témában tartott előadást a projekttapasztalatok tükrében.
A Dél-Dunántúl legnagyobb villamos, építész és gépész témájú szakmai kiállításán, a kétnapos Pollack EXPO-n is felkeltette a látogatók figyelmét az evopro standja. A rendezvényen tartott cégbemutatón a végzős mérnökhallgatók tájékozódhattak az evopro által nyújtott lehetőségekről. Szintén márciusban tartotta állásbörzéjét a BMF Kandó Kálmán Műszaki Kara, melyen az evopro számos karrierlehetőséget kínált a frissdiplomások, a kooperációs képzésben érdekeltek és a diplomázók számára.

logo