HÍREK

Az SVS Pro Team első hazai profi hegyikerékpáros csapata Waberer’s evopro MTB Team néven folytatja működését 2016-ban.

Mészáros Csaba, az evopro csoport elnök-tulajdonosa azért döntött az SVS Pro Team támogatása mellett, mert a cégcsoport által képviselt értékek tökéletesen egyesülnek a kerékpársport jellégével és a kerékpáros csapat több éve tartó kitartó munkájával és megítélésével.

A februári sajtótájékoztatón kiemelte: „A közel tíz szakosztállyal aktív evopro sportegyesület és a többszörös Kékszalag vitorlásverseny győztesének támogatása mellett erre a dinamikus fejlődést mutató kerékpáros csapatra jellemző értékek, mint a versenyszellem, a kitartás és az egészséges életmód, környezetbarát, zöld közlekedés tükrözi a vállalata által kommunikálni kívánt értékeket. Ebben a sportban, mint az evopro tevékenységében is együttesen van jelen a műszaki innováció és a motivált emberek által nyújtott egyéni és csapatteljesítmény.”

A hegyikerékpáros klub 2010-ben alakult. A csapat versenyzői jelenleg is Parti András, Juhász Zsolt, valamint Szatmáry András és Vigh Zoltán.

A hivatalos 2016-os Waberer’s evopro MTB Team mezt Mészáros Csaba, az evopro csoport elnök-tulajdonosa, valamint Czakó Géza, a Waberer’s International Zrt. befektetési igazgatója adta át Bogár Gábornak, a csapat kapitányának.