NEWS

  1. március végén, április elején a TÜV Rheinland Intercert auditorai környezetirányítási előminősítést, valamint az integrált rendszer minősítését hajtották végre és megállapították, hogy a rendszerünk megfelel a szabványok által meghatározott követelményeknek.

Az evopro Kft. 2002 óta rendelkezik nemzetközi minősítésű minőségirányítási rendszerrel. 2008-ban célként tűztük ki, hogy az egyénekben rejlő környezettudatos gondolkodást - az addigi belső szabályozások után – az ISO 14001:2007 Környezetirányítási rendszer szabvány követelményei alapján kidolgozzuk és integráljuk a meglévő minőségirányítási rendszerünkbe.
Az integrált rendszer sikeres, belső erőforrásból megvalósított kialakításához, működtetéséhez folyamatos fejlesztéséhez gondoskodtunk a gyakorlott minőségirányítási feladatokat is ellátó munkatársak továbbképzéséről, valamint bővítettük a belső auditori létszámot, akik már az integrált rendszerekkel kapcsolatos ismereteket sajátíthatták el és alkalmazhatják munkájuk során.
2009. március végén, április elején a TÜV Rheinland Intercert auditorai környezetirányítási előminősítést, valamint az integrált rendszer minősítését hajtották végre és megállapították, hogy a rendszerünk megfelel a szabványok által meghatározott követelményeknek. Az audit eredményeként az evopro az alábbi területekre szerezte meg minősítését:
Automatizálási és informatikai rendszerek teljes körű műszaki megoldásai; gépészeti, villamos, IT hálózati és szoftver területeken projektirányítás és fővállalkozás, szaktanácsadás, tervezés, fejlesztés, tesztelés, rendszerintegráció, üzembe helyezés, karbantartás, betanítás, K+F.

logo